Kompatibilní verze
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de pecorino, en morceaux (2-3 cm)
- 250 - 300 g de mozzarella égouttée, en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 300 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 c. à café de sel, à adapter
- 1 pincée de poivre
- 350 g de pâte sèche courte, type maccheroncini
- d'huile de friture
- 500 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2859 kJ / 683 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Gratin de cornettes
50 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
One pot penne-poireaux
30 min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15 min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 min
Salade à la grecque et croûtons
25 min
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Carbonara végétarienne
30 min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min