Kompatibilní verze
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de pecorino, en morceaux (2-3 cm)
- 250 - 300 g de mozzarella égouttée, en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 300 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 c. à café de sel, à adapter
- 1 pincée de poivre
- 350 g de pâte sèche courte, type maccheroncini
- d'huile de friture
- 500 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2859 kJ / 683 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara végétarienne
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Salade à la grecque et croûtons
25 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Spaghettini aux poivrons
50 Min
Gratin de cornettes
50 Min