Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de poireaux, en tranches
- 150 g de carottes, en tranches
- 1 pincée de sel fin, selon votre goût
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de poudre de paprika
- 1600 g de filet de porc (env. 400 g chacun)
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 585 kJ / 140 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Casserole duchesse aux légumes
Žádné hodnocení
Boeuf Stroganoff
45 min
Poulet en sauce à la pêche
40 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 godz. 30 min
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Poulet cuit à la moutarde au miel et sa purée d'ail et de chou-fleur
50 min
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min