Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de poireaux, en tranches
- 150 g de carottes, en tranches
- 1 pincée de sel fin, selon votre goût
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de poudre de paprika
- 1600 g de filet de porc (env. 400 g chacun)
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 585 kJ / 140 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Cassolette de poulet et de lard
1h 10min
Goulash de pommes de terre
1h
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Risotto bolognaise
45 Min
Boeuf Stroganoff
45 Min
Filet de porc sauce moutarde
30 Min