Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 oignons de printemps, coupés en deux
- 1 petit morceau de gingembre, frais
- 300 g de petits pois surgelés
- 120 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo ½ c. à café de bouillon de légumes instantané, fait maison - ½ c. à café de sel
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- 1 sachet de safran en poudre
- 20 g de beurre
- 150 g de jambon cru doux, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de cornettes
50min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
One pot penne-poireaux
30min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Salade de cornettes
30min
Cornettes à la viande hachée
30min
Focaccia aux pommes de terre
2 Std. 50 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Pâtes et petits pois
35 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min