Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 31.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Sabayon
15min
Sabayon
15min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
15min