Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 31.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon classique
15min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2u. 20min
Sauce béarnaise
20min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon
15min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Mousse au chocolat à l'orange
2u. 20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min