Asperges et œufs pochés sous-vide

Asperges et œufs pochés sous-vide

3.6 7 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour huiler et pour la finition
  • 4 œufs moyens (53-63 g)
  • 150 g d'asperges vertes épluchées (max. 14 cm de longueur)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail hachées
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
  • sel
  • poivre moulu
  • huile d'olive

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 81 mg
Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...