Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 2 oignons, coupés en deux
- 2 carottes, coupées en morceaux d'1 cm
- 2 branches de céleri, émincées
- 1 feuille de laurier
- 500 g de plat de côtes, désossé et coupé en dés de 2 cm
- 1500 g d'eau
- 4 os à moelle de bœuf
- 2 c. à soupe de gros sel
-
3
pincées de pistils de safran (0,3 g)
nebo 3 g de safran en poudre
Le risotto
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon
- 50 g de beurre froid, coupé en dés
- 80 g de fromage grana padano, râpé finement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 200 kJ / 528 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Risotto aux asperges et au safran
35 min