Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 2 oignons, coupés en deux
- 2 carottes, coupées en morceaux d'1 cm
- 2 branches de céleri, émincées
- 1 feuille de laurier
- 500 g de plat de côtes, désossé et coupé en dés de 2 cm
- 1500 g d'eau
- 4 os à moelle de bœuf
- 2 c. à soupe de gros sel
-
3
pincées de pistils de safran (0,3 g)
nebo 3 g de safran en poudre
Le risotto
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon
- 50 g de beurre froid, coupé en dés
- 80 g de fromage grana padano, râpé finement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 200 kJ / 528 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto aux morilles
45 min
Focaccia aux anchois
1h 45 min
Risotto alla milanese
30 min
Milanais
3 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2h
Risotto aux asperges
35 min
Risotto au safran de Mund
45 min
Risotto milanais au safran
30 min
Pesto de basilic
10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min