Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
nebo 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
nebo 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
nebo ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Minestrone d'hiver
1 Std. 10 Min
Minestrone
45 Min
Salade de choux rouges et pommes avec feta croustillante et pesto d'herbes
30 min
Soupe paysanne
55min
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13h 35 min
Potée de légumes
40 Min
Potage façon minestrone
50min
Soupe de tomates et haricots rouges
40 Min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Soupe aux pois
2h 10 min