Salmorejo
TM6

Salmorejo

4.7 ( 27 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g natives Olivenöl extra
  • 4 Eier hartgekocht (zum Garnieren)
  • 100 g Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)
  • 1 - 2 Knoblauchzehen nach Geschmack
  • 1000 g Rispentomaten
  • 1 TL Salz
  • 150 g Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)
  • 30 g Essig

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
424 kcal / 1771 kJ
Protein
13.04 g
Tuk
33.19 g
Sacharidy
18.15 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty