Salmorejo

4.8 35 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 Portionen

Suroviny

  • natives Olivenöl extra
    150 g
  • Eier hartgekocht (zum Garnieren)
    4
  • Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)
    100 g
  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • Rispentomaten
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Essig
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 13.04 g
Kalorie 1771 kJ / 424 kcal
Tuk 33.19 g
Sacharidy 18.15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...