Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glutenfreier Teig
- Butter, zum Einfetten
- 140 g Reismehl (alle Sorten)
- 160 g Maisstärke
- ¼ TL Salz, feinkörnig
- 2 TL Xanthan-Gummi (optional)
- 160 g Butter, gekühlt
- 1 Ei
- 1 TL Essig
- 40 g Wasser, gekühlt
Poulet-Birnen-Füllung
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lauch, nur weisser Teil, in Stücken
- 50 g Butter
- 600 g Pouletfleisch, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 3 Zweigchen frischer Thymian, nur Blätter
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Wasser
- 2 - 3 EL Maisstärke
-
1
EL Gemüsebouillon
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 50 g Weisswein
- 150 g Birnen (ca. 1 Birne), geschält, Kerngehäuse entfernen, in Würfeln (2 cm)
- 50 g Vollrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 568 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Riz Casimir
45 min
Peperonicremesuppe
20 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4 godz. 50 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Rindsstroganoff
45 min