
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glutenfreier Teig
- Butter zum Einfetten
- 140 g Reismehl (alle Sorten)
- 160 g Maisstärke
- ¼ TL Salz, feinkörnig
- 2 TL Xanthan-Gummi (optional)
- 160 g Butter gekühlt
- 1 Ei
- 1 TL Essig
- 40 g Wasser gekühlt
Poulet-Birnen-Füllung
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lauch nur weisser Teil, in Stücken
- 50 g Butter
- 600 g Pouletfleisch, ohne Haut und Knochen in Würfeln (3 cm)
- 3 Zweigchen frischer Thymian nur Blätter
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Wasser
- 2 - 3 EL Maisstärke
-
1
EL Gemüsebouillon
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 50 g Weisswein
- 150 g Birnen (ca. 1 Birne), geschält, Kerngehäuse entfernen, in Würfeln (2 cm)
- 50 g Vollrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 568 kcal / 2386 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Speck-Tortilla
50min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1hod. 55min
Risotto milanese
30min
Rhabarber-Glace
36hod. 25min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1hod. 30min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1hod. 30min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1hod. 15min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1hod. 10min