Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
nebo 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Sauce béarnaise
20 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Thunfischmousse
10 min
Gazpacho
1h 15 min
Forellenmousse
5 min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30 min
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Getränkter Orangencake
1h 30min
Zuger Kirschtorte
4h
Trenette mit Pesto
45min
Aargauer Rüeblitorte
2h