
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
nebo 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 361 kcal / 1507 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Quitten-Tarte
50min
Risotto milanese
30min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
Žádné hodnocení
Champignons-Tarte
45min
Meringue
10min
Schoggi-Soufflé
40min
Schwimmende Inseln
40min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1hod. 40min
Schoggi-Madeleines
30min
4-Käse-Quiche
45min
Chäsfondue
20min
Fondue moitié-moitié
20min