![Tarte au Vin cuit Tarte au Vin cuit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c55d7d36-0475-400b-ac97-4691500a6344/Derivates/0ca2fefe-8b7a-41d6-8ea8-dbd65fd3f7fa.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
nebo 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Vanilleglace
12 Std.
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Osterkuchen
1 Std. 45 Min
Schoggi-Zitronen-Törtchen
3 godz. 30 min
Schwimmende Inseln
40 Min
Aprikosen-Amaretti
40 Min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Crème brûlée mit Schoggi
3 Std. 10 Min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4 Std. 50 Min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35 min
Pouletcurry
35 Min