Zařízení & příslušenství
Tarte au Vin cuit
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 Stücke
Suroviny
Mürbeteig
-
Mehl200 g
-
Eigelb1
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Wasser40 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker1 TL
Guss
-
Eier2
-
Eigelb1
-
200 g BirnendicksaftVin cuit200 g
-
Doppelrahm100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portionen
Protein
6 g
Kalorie
1507 kJ /
361 kcal
Tuk
20 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
En Guete, Schwiiz!
95 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Wähen
8 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min.
Sauce béarnaise
20min.
Champignoncremesuppe
20min.
Rhabarber-Glace
36hod. 25min.
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4hod.
Sauce Hollandaise
15min.
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min.
4-Käse-Quiche
45min.
Urner Pastete
1hod. 50min.
Basler Mehlsuppe
1hod. 10min.
Käse-Spätzli
1hod. 10min.
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min.