Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
nebo 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 godz. 35 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1h 20min
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 Std. 15 Min
Linzer Torte
1h
Fondue moitié-moitié
20min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Gerstensuppe
1h 20min