Tarte au Vin cuit
TM6 TM5

Tarte au Vin cuit

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Mürbeteig

  • 200 g Mehl
  • 1 Eigelb
  • 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 40 g Wasser
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Vanillezucker

Guss

  • 2 Eier
  • 1 Eigelb
  • 200 g Vin cuit
    nebo 200 g Birnendicksaft
  • 100 g Doppelrahm

Nutriční hodnoty
na 1 Portionen
Kalorie
1507 kJ / 361 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
40 g
Tuk
20 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty