Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Schalotten, halbiert (ca. 80 g)
- 350 g Porree, weiße Teile, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1000 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- Salz
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2001 kJ / 479 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35min
Putello Tonnato
4 godz.
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Kerbel-Cappucchino
35min
Gazpacho Andalusia
40min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Risotto milanese
35min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Pav-Buns
3 Std.
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h