Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Schalotten, halbiert (ca. 80 g)
- 350 g Porree, weiße Teile, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1000 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- Salz
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2001 kJ / 479 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Spinat-Soufflé mit Käse
45 min
Rieslingspasteten
2h 30 min
Sauce Béarnaise
20min
Pilzpastete
1 Std. 40 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10 min
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1h
Sauce Béarnaise
40 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Tapenade
5min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Yorkshire Pudding
1h