Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Sacharidy
- 47.83 g
- Tuk
- 29.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsstroganoff
45min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Pouletcurry
35min
Penne mit Thon
35min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min