Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Sacharidy
- 47.83 g
- Tuk
- 29.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz Casimir
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Rindsvoressen
1h 50 min
Gulaschsuppe
1h 5min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Rindsstroganoff
45 min