Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
-
400
g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
nebo 2 Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Würfeln (2-3 cm) - 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz Casimir
45min
Ghackets mit Hörnli
30min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Beerencake
1h 15min