
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Rindsroastbeef in Streifen (ca. 7 x 1,5 cm)
- 140 g Tomatenpurée
- 300 g Champignons, frisch in Scheiben
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 8 - 10 Zweigchen frische Petersilie zerhackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 360 kcal / 1506 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Pouletcurry
35min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Ghackets mit Hörnli
30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Züri-Gschnätzlets
50min