Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Rindsroastbeef, in Streifen (ca. 7 x 1,5 cm)
- 140 g Tomatenpurée
- 300 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 8 - 10 Zweigchen frische Petersilie, zerhackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Gulaschsuppe
1h 5min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Klassische Lasagne
2u. 5min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min