
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 TL feinkörniges Salz
- 300 g Kartoffeln geschält und in Stücken (3-4 cm)
- 2 Pouletbrustfilets enthäutet (150-200 g), in Streifen (1 cm)
- ½ Zitrone BIO, nur geraffelte Schale und Saft
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Schalotten
- 30 g Olivenöl, nativ
- 150 g Champignons, frisch in Scheiben
- 30 g Weisswein, trocken
- 100 g Sojarahm
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 606 kcal / 2535 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Poulet-Pilaw
45min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Rindsstroganoff
45min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1hod. 30min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Züri-Gschnätzlets
50min