Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 TL feinkörniges Salz
- 300 g Kartoffeln, geschält und in Stücken (3-4 cm)
- 2 Pouletbrustfilets, enthäutet (150-200 g), in Streifen (1 cm)
- ½ Zitrone, BIO, nur geraffelte Schale und Saft
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Schalotten
- 30 g Olivenöl, nativ
- 150 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 30 g Weisswein, trocken
- 100 g Sojarahm
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min