Zařízení & příslušenství
Polenta
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser1500 g
-
Meersalz, grobkörnig1 EL
-
25 g ButterÖl1 EL
-
Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata)400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
80.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterrane Küche
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Risotto milanese
30min.
Knöpfli
50min.
Polenta
30min.
Knöpfli
50min.
Bündner Gerstensuppe
55min.
Tessiner Polenta
45min.
Gerstensuppe
1hod. 20min.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min.
Polenta mit Pilzragout
45min.
Bündner Gerstensuppe
1hod. 15min.
Berner Zopf
1hod. 45min.
Kartoffelstock nature
55min.