
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Peterli, frisch abgezupft
- 30 g Schalotte halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch in Stücken
nebo 40 g Steinpilze, getrocknet in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
nebo 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Kürbisrisotto
35min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Guacamole
5min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Munder Safranrisotto
45min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min