Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
nebo 40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
nebo 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Kürbisrisotto
35 min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Kürbis-Risotto mit Speck
25 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Peperoni-Risotto
35 min