Risotto mit frischen Steinpilzen

Risotto mit frischen Steinpilzen

4.1 75 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Peterli, frisch abgezupft
    1 Bund
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Steinpilze, frisch in Stücken
    300 g
    40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
    320 g
  • Weisswein, trocken
    60 g
  • Wasser
    800 g
  • Salz
    1 TL
    1 geh. TL Gemüsebouillon Paste
  • Butter in Stücken
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 8 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...