Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
nebo 40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
nebo 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotwein-Pilz-Risotto
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Kürbisrisotto
35 Min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 Min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 Min
Kartoffelstock nature
55 dk
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Heidelbeer-Schaum
10min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min