Erbsen-Crèmesuppe

Erbsen-Crèmesuppe

4.6 72 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln in Hälften
    150 g
  • Butter
    20 g
  • grüne Erbsen, frisch
    1000 g
    1000 g grüne Erbsen, gefroren
  • Wasser
    600 g
  • Geflügelbouillon
    1 EL
    1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
  • Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
    200 g
    200 g Crème Fraîche, alle Sorten
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
    2 Prisen
  • feinkörniges Salz nach Belieben
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 778 kJ / 187 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...