Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 20 g Butter
-
1000
g grüne Erbsen, frisch
nebo 1000 g grüne Erbsen, gefroren - 600 g Wasser
-
1
EL Geflügelbouillon
nebo 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) -
200
g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
nebo 200 g Crème Fraîche, alle Sorten - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 Min
Randen-Suppe
45 min
Tomatencremesuppe
35min
Gemüsecremesuppe
45 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min