Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bündnerfleisch, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Lauch, in Stücken
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 80 g Rollgerste
- 800 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 200 g Vollrahm
- ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Rüeblisalat
15 min.
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Polenta
30 Min
Knöpfli
50 Min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Berner Rösti
40min