Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bündnerfleisch, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Lauch, in Stücken
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 80 g Rollgerste
- 800 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 200 g Vollrahm
- ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Polenta
30 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Bündner Gerstensuppe
1h 15 min
Risotto milanese
30 min
Knöpfli
50 min
Berner Rösti
40 min
Rüeblisalat
15min
Rhabarberwähe
55 min
Aargauer Rüeblitorte
2h