Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 2 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Salz
- 250 g Maisgriess
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30min
Bündner Gerstensuppe
55min
Polenta
1 godz.
Rhabarberwähe
55min
Tessiner Polenta
45 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto milanese
30min
Munder Safranrisotto
45 min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Gerstensuppe
1h 20min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min