Zařízení & příslušenství
Polenta
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen
Suroviny
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
Salz½ TL
-
Maisgriess250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Einfach. Selbst. Gemacht.
264 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Risotto milanese
30min.
Knöpfli
50min.
Risotto
30min.
Bündner Gerstensuppe
55min.
Polenta
1hod.
Tessiner Polenta
45min.
Gerstensuppe
1hod. 20min.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min.
Bündner Capuns
35min.
Bündner Gerstensuppe
1hod. 15min.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min.
Munder Safranrisotto
45min.