Kalbfleisch in Thunfischsauce

Kalbfleisch in Thunfischsauce

4.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
8 Portionen

Suroviny

Thunfischsauce
  • Sonnenblumenöl
    300 g
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    80 g
  • eingelegte Kapern und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Sardellenfilets in Öl
    3
  • Essig
    1 TL
  • Ei
    1
  • Eigelb
    1
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz nach Geschmack
    2 Prisen
Für das Kalbfleisch
  • weisses Kalbfleisch aus der Oberschale (800-1000 g)
    1
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Wasser zum Dampfgaren
    1000 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 38.07 g
Kalorie 2814 kJ / 675 kcal
Tuk 58.1 g
Sacharidy 0.05 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...