Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Thunfischsauce
- 300 g Sonnenblumenöl
- 80 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 10 g eingelegte Kapern, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Sardellenfilets in Öl
- 1 TL Essig
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz, nach Geschmack
Für das Kalbfleisch
- 1 weisses Kalbfleisch aus der Oberschale , (800-1000 g)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Wasser, zum Dampfgaren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Sacharidy
- 0.05 g
- Tuk
- 58.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellenmousse
5min
Risotto milanese
30 Min
Sauce béarnaise
20 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Eier-Tatar
35 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3hod.
Schinkenmousse
10 min
Erdbeer-Mojito
10 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min