
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Thunfischsauce
- 300 g Sonnenblumenöl
- 80 g Thunfisch, in Öl abgetropft
- 10 g eingelegte Kapern und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Sardellenfilets in Öl
- 1 TL Essig
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz nach Geschmack
Für das Kalbfleisch
- 1 weisses Kalbfleisch aus der Oberschale (800-1000 g)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Wasser zum Dampfgaren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 675 kcal / 2814 kJ
- Protein
- 38.07 g
- Tuk
- 58.1 g
- Sacharidy
- 0.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilleglace
12h
Ananassorbet
15min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Himbeersüppchen mit Sauerrahmeis
5h 40min
Thunfischpâté
4h 20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Café-de-Paris
30min
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
4h 15min
Engelsspeise
30min
Marokkanisches Dessertgebäck (Briouats)
35min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h