Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std. 20 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Remoulade
10 Min
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 Std. 15 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2u. 20min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min