
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel halbiert
- 50 g Karotten in Stücken
- 50 g Staudensellerie in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert entbartet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 324 kcal / 1355 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevetten süss-sauer
1hod. 15min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2hod. 15min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2hod. 20min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Mayonnaise
5min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Thai Burger
30min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50min
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min