Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glühwein
20min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Meeresfrüchte Korma
40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Coq au vin
2 godz.
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.