Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, en morceaux
- 80 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 50 g de crème, 35 % m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milanais
3h
Velouté orange-courge
35 Min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Moutarde de Bénichon
40min
Fougasse aux olives
2h 20min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Žádné hodnocení
Macarons au caramel
1h 50 min
Tartelettes aux fraises
1h 15 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Bûche de Noël
2 Std. 45 Min
Sablés viennois au chocolat
50min
Cake marbré - Varoma
1h 10min