Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, en morceaux
- 80 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 50 g de crème, 35 % m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à la crème
45 Min
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 Std. 40 Min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Sauce Hollandaise
15min
Sablés au chocolat
1h 30min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Tarte au vin cuit
45 Min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Macarons au caramel
1h 50min
Cake imbibé au citron
1h 30min