Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser le moule
Pâte à biscuit
- 3 œufs
- 90 g de sucre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 90 g de farine
Biscuit japonais
- 100 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de sucre
Sirop au kirsch
- 30 g de sucre
- 200 g de kirsch
- 100 g d'eau
Crème au beurre
- 180 g de sucre
- 300 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 3 c. à soupe de kirsch
- 10 gouttes de colorant alimentaire (tout type), rouge
Finition
- 40 g d’amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2131 kJ / 509 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Knöpflis
50 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Milanais
3 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min