Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
nebo ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain rustique
2小时
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Tresse russe aux canneberges
3h
Miroirs
1sa 40 dk
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2小时
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min