Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
nebo ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau des rois
1j 55 menit
Relish de courgettes aux nectarines
Brak ocen
Vermicelles
3h 15 min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Sauce automnale
10 min
Brocéliande
Brak ocen
Focaccia au romarin
2h 30 min
Canestrelli
Brak ocen
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Pain paysan
3h
Tresse russe aux canneberges
3h
Gâteau du Vully
2h 30 min