
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
nebo ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 285 kcal / 1192 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Beignets au sérac
Brak ocen
Miroirs
1 godz. 40 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Biberlis d'Appenzell
2 godz. 20 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain paysan
3 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min