Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
nebo ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Cake aux baies
1h 15min
Pain müesli
2 Std.
Tourte au séré et aux fraises
2h 50 min
Pain paysan
3ωρ.
Crème au jus de pomme
4h 15min
Miroirs
1h 40min
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
Cake à l'orange
1h
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min