Tranche de caramel salé

Tranche de caramel salé

2.5 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
24 tranches

Suroviny

Base
  • 120 g de beurre non salé ramolli
  • 120 g de farine fermentante
  • 120 g de sucre roux
  • 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
  • 790 g de lait concentré sucré
  • 120 g de beurre non salé ramolli
  • 100 g de sirop de sucre roux
    100 g de mélasse
Topping
  • 150 g de chocolat fondant en morceaux (3-4 cm)
  • 20 g de beurre non salé ramolli
  • de gros sel pour saupoudrer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Protein 3 g
Kalorie 1203 kJ / 286 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...