Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
nebo 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pane per toast
16 Std.
Pane al latte
2h 20min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane rustico
2 godz.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2 godz.
Pane paesano
3h
Panini integrali per hamburger
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane veloce
1 godz. 15 min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 godz.