Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
- 1 cucchiaino di malto d'orzo (5 g)
- 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g di farina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Grissini
2sa
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Pane al latte
2sa 20 dk
Pane integrale in cassetta
4h
Pizza Margherita
2sa
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Grissini
1sa 20 dk
Torta di Zugo al kirsch
4h
Treccia bernese
1sa 45 dk