Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

5.0 5 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 45min.
1 porzione

Suroviny

  • 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
  • 130 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
  • 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
    1 cucchiaino di zucchero, (5 g)
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 30 g farina

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 115.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...