
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
nebo 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 571 kcal / 2389 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pane rustico
2hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane al latte
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Pane ticinese
1hod. 50min
Pane veloce
1hod. 15min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane rustico
2hod.
Pane a torciglione veloce
40min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Pane paesano
3hod.