
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fondant blanc (voir conseils)
- 300 g de sucre
- 100 g d'eau
Biscuit à la vanille
- 4 oeufs
- 120 g de sucre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine blanche
- 30 g de maïzena
Biscuit au chocolat
- 4 oeufs
- 120 g de sucre
- 50 g de farine blanche
- 30 g de maïzena
- 20 g de poudre de cacao
Ganache
- 250 g de chocolat noir 70% en morceaux
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
Finition
- 30 g d'eau suivant le poids du fondant
-
50
g de pépites de chocolat
nebo 50 g de vermicelles de couleur
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 283 kcal / 1188 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Biscuits d'amour aux fraises
1hod. 10min
Biscuits doigts de sorcière
2hod.
Meringues fantômes
12hod. 25min
Génoise
1hod. 50min
Génoise
1hod. 50min
Galettes de pommes de terre
45min
Pâtes fraîches
1hod.
Pâte à chou
2hod.
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Sauce béchamel
15min
Gâteau au chocolat et au caramel
2hod.
Gâteau marbré
2hod. 10min