Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La mousse au chocolat blanc
- 70 g de biscuits
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- ¼ gousse de vanille, égrainée
- 200 g de fromage à tartiner
Les fraises sous-vide
- 400 g de fraises, coupées en deux
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Mousse de fraises et framboises
20min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mojito à la fraise
15min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Mousse de lait
10 min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min