Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g kalkoenborst filet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)
- 7 - 8 takjes koriander
- 60 g uien, doormidden gesneden
- 1 tl fijn zout
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl gemalen cayennepeper
- plantaardige olie, om te frituren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpengratin
50min
Bibimbap burrito
45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Gehakte uien
5min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Arabische kip met couscous
45min
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Zalmburgers
25min
Steak Stroganoff
45min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min