Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3974 kJ / 950 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 125 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karameltaart
3h 50 phút
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Batbout met kaas
30 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Žádné hodnocení
Ezogelin Soep
1h 5min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Couscous met lam en groenten
50 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min