Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3974 kJ / 950 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 125 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Muntthee
25min
Tunesische Chorba
45min
Charoset
15min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Mexicaanse limoensoep
40min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Drie kaas pides
1h 40min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Žádné hodnocení
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min