Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)

Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)

4.3 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • basmati rice
    200 g
  • water
    1550 g
  • onions cut into quarters
    100 g
  • oil
    20 g
  • lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed
    700 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • pepper, freshly ground
    ½ tsp
  • aubergine peeled and cut into slices (2 cm)
    350 g
  • toasted pine nuts to garnish

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 43.5 g
Kalorie 2653 kJ / 634 kcal
Tuk 22.4 g
Sacharidy 64.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...