Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
TM5 TM6

Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)

4.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g basmati rice
  • 1550 g water
  • 100 g onions, cut into quarters
  • 20 g oil
  • 700 g lamb shoulder meat, in bite-size cubes, fat removed
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp pepper, freshly ground
  • 350 g aubergine, peeled and cut into slices (2 cm)
  • toasted pine nuts, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2653 kJ / 634 kcal
Protein
43.5 g
Sacharidy
64.8 g
Tuk
22.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty