Zařízení & příslušenství
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
43.5 g
Kalorie
2653 kJ /
634 kcal
Tuk
22.4 g
Sacharidy
64.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
'Qamar el-din' juice
5 min
Mint lemonade
5 min
Semolina cake (namoura)
1 h 50 min
Soft date cake with walnuts
1 h 10 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 h
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar bread rolls
2 h
Spinach turnovers (fatayer)
1 h 25 min
Cheese sambousek
1 h 45 min
Okra and meat stew (bamia)
1 h
Koshari stew
45 min