Zařízení & příslušenství
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
43.5 g
Kalorie
2653 kJ /
634 kcal
Tuk
22.4 g
Sacharidy
64.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bamia (Okra Lamb Stew)
1hod. 50min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Traditional mint tea
25min.
Bloody Maria
2hod. 45min.
Toum
15min.
Okra and meat stew (bamia)
1hod.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Spinach Fatayers
2hod.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2hod. 45min.
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4hod. 40min.
Chai Masala (Masala Tea)
15min.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2hod.