
Zařízení & příslušenství
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
Příprava 10min
Celkový 2hod.
6 portions
Suroviny
-
leg of lamb boneless (2.5-3 lbs.)42 - 48 oz
-
garlic cloves divided7
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried oregano3 tbsp
-
fresh rosemary leaves only, divided5 sprigs
-
fresh ground black pepper plus extra to taste1 ½ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil (volitelně) divided3 oz
-
water20 oz
-
beef stock paste2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Yukon gold potatoes quartered, (approx. 3 lg. potatoes)15 oz
-
carrots sliced (2 in.), (approx. 4 md. carrots)8 ½ oz
-
zucchini in pieces (2 in.), (approx. 2 zucchini)8 oz
-
fresh broccolini stalks6
-
all-purpose flour1 heaping tbsp
-
red wine3 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
483 kcal /
2021 kJ
Protein
47.2 g
Tuk
22 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
15 g
Sodík
787.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Portugal to Greece
10 recepty/-ů
USA
USA

Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA