Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Homemade Mayonnaise
-
250
g grapeseed oil, room temperature
nebo 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
nebo 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
Hard Boiled Eggs
- 6 eggs, large, cold from the fridge
- water, to fill to 1 litre mark
- cold water, to cool eggs
- ice cubes, 2 large trays
Filling
- 7 g Dijon mustard
- 7 g shallot, minced
-
3 - 5
drops Tabasco
nebo 1 pinch ground cayenne pepper - freshly ground black pepper, to taste
- salt, to season, to taste
- paprika, to garnish
- fresh chives, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 994.5 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 157 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Olive Dip
10 min
Dirty Rice
1h 5min
Basic White Long Grain Rice
35min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Sour Plum Sauce
Žádné hodnocení
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Steamed Scallion Rolls
3h
Bistro Mayonnaise
5 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Tuna Deviled Eggs
40 Min
Deviled Eggs
20 min