Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Johannisbeeren
- 170 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 3 Eier
- 250 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 300 g Mehl
- 3 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1145 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1óra 5p
Birnen-Schmand-Torte
2h
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Brombeermuffins
45min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Zwetschgen-Donauwelle
2 Std. 30 Min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40min