Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Mandeln
- 370 g Butter, weich, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, fein
- 500 g rote Johannisbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45 min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1u. 50min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Rhabarber-Käsekuchen
7hod. 30min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 Std. 40 Min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20 min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5 min
Zwetschgenkuchen
2h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Apfelrahmkuchen
1u. 50min