Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Mandeln
- 370 g Butter, weich, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, fein
- 500 g rote Johannisbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Zwetschgenkuchen
2h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 Std. 5 Min
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 Std. 20 Min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 Std. 40 Min