Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 1 ½ TL Backpulver
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 50 g Milch
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in dünnen Spalten
- 50 g Mandelstifte
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 1 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1705 kJ / 407 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 godz. 30 min
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1 godz. 20 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Apfel-Sandkuchen
1 godz. 30 min
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min