
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 1 ½ TL Backpulver
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Zitrone Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 50 g Milch
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in dünnen Spalten
- 50 g Mandelstifte
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 1 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 407 kcal / 1705 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 51 g
Alternativní recepty
Pflaumen-Sandkuchen
1hod. 40min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2hod. 30min
Heidelbeerkuchen vom Blech
1hod. 45min
Gedeckter Apfelkuchen
1hod. 30min
Beeren-Blechkuchen
1hod. 30min
Birnen-Nuss-Kuchen
1hod. 45min
Brombeer-Kuchen
2hod.
Aprikosenkuchen
1hod. 10min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1hod. 30min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1hod. 15min
Bunter Obstkuchen vom Blech
1hod.
Apfel-Sandkuchen
1hod. 30min