Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g dondurulmuş ıspanak yaprağı, çözdürülmüş ve suyu hafifçe sıkılmış
- 50 g sert peynir (Ör. Çedar, Parmesan), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 50 g un
- 500 g süt
- 30 g tereyağı
- 1 tutam toz muskat
- 1 tutam karabiber
- 6 yumurta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 Std. 15 Min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2hod. 55min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 godz. 25 min
Mercimek musakka
2h 20min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Elmalı Bar
1hod. 20min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.