
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g bal kabağı içi, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 75 g soğan ikiye bölünmüş
- 250 g patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 200 g kuru fasulye haşlanmış
- 1 tutam kimyon, toz (volitelně)
- 20 g zeytinyağı servis etmek için ekstra zeytinyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 70.7 kcal / 296.4 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 2.4 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48hod. 20min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2hod.
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min
Rendelenmiş elma
10min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Kırmızı Şaraplı Armut
3hod. 20min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Yulaflı Meyve Püresi
20min
Çilekli Yulaf Lapası
20min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Zeytinyağlı Enginar
1hod.
Ayva Reçeli
1hod. 25min