Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g taze kaşar, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 500 g su
- 1000 g karnabahar, çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
- 95 g tereyağı, oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
- 95 g un
- 800 g süt
- 1 ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 2 tutam karabiber
- 1 - 2 tutam toz muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1689.9 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 godz. 25 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Ispanak Başı
40min
Beşamel Sos
15min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5h 40min