Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 300 g olgun domates, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 yk karışık kurutulmuş ot (ör. kekik, biberiye, mercanköşk, fesleğen, maydanoz)
- 1 tk tuz
- 2 tutam taze toz karabiber
- 300 g patlıcan, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g kabak, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Babagannuş
1h
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Ajvar
1h 20min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15 min
Etli Bamya
1h 10min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min