Zařízení & příslušenství
墨西哥奶酥麵包
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
8 塊
Suroviny
麵糰
-
牛奶240 克
-
油10 克
-
乾酵母粉10 克
-
糖40 克
-
高筋麵粉280 克
-
低筋麵粉120 克
-
鹽¼ 茶匙
奶酥內餡
-
奶粉50 克
-
奶油 室溫軟化50 克
-
鹽⅛ 茶匙
墨西哥餡
-
奶油 室溫軟化120 克
-
糖100 克
-
蛋2 顆
-
低筋麵粉120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 塊
Protein
94 g
Kalorie
17995 kJ /
4305 kcal
Tuk
188 g
Vláknina
12 g
Sacharidy
569 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan