Zařízení & příslušenství
辣年糕湯
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
水400 克
-
鹽½ 茶匙
-
韓式條狀年糕300 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥10 克
-
糖15 克
-
醬油膏10 克
-
韓國辣椒醬25 克
-
韓國辣椒粉2 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
韓式魚板 (volitelně) (三角型),斜對角切2刀1 片
-
蔥 切蔥花5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.5 g
Kalorie
1799 kJ /
430.5 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
89.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓國人天天吃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan