銅鑼燒

銅鑼燒

4.2 5 rating
Příprava 25min.
Celkový 30min.
5 人份

Suroviny

  • 蛋黃
    2 顆
  • 蜂蜜 (約 1 大匙)
    20 克
  • 牛奶 (約 5 大匙)
    75 克
  • 沙拉油 (約 1 大匙)
    13 克
  • 醬油 (volitelně) 上色用
    ¼ 茶匙
  • 低筋麵粉 (約⅔杯),過篩
    100 克
  • 蛋白
    2 顆
  • (共約2.5 大匙)
    35 克
  • 蜜紅豆餡 適量,自製或市售

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 78.4 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 629.3 kJ / 150.5 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 77.1 g
Sacharidy 23.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...