Zařízení & příslušenství
銅鑼燒
Příprava 25min.
Celkový 30min.
5 人份
Suroviny
-
蛋黃2 顆
-
蜂蜜 (約 1 大匙)20 克
-
牛奶 (約 5 大匙)75 克
-
沙拉油 (約 1 大匙)13 克
-
醬油 (volitelně) 上色用¼ 茶匙
-
低筋麵粉 (約⅔杯),過篩100 克
-
蛋白2 顆
-
糖 (共約2.5 大匙)35 克
-
蜜紅豆餡 適量,自製或市售
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
78.4 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
629.3 kJ /
150.5 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
77.1 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家自煮-烘焙進修班
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
煎煮好料理
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan