Zařízení & příslušenství
鳳梨酥
Příprava 55min.
Celkový 2hod. 35min.
25 個
Suroviny
鳳梨餡
-
鳳梨 去皮(鳳梨心刨絲,鳳梨肉切塊)2000 克
-
果糖100 克
-
糖75 克
-
紅糖75 克
-
麥芽糖120 克
-
檸檬汁20 克
-
蔓越莓乾75 顆
酥皮
-
奶油 室溫軟化150 克
-
糖40 克
-
蛋1 顆
-
帕瑪森起士粉40 克
-
奶粉40 克
-
低筋麵粉350 克
-
紅藜麥5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.2 g
Kalorie
937.6 kJ /
224.3 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
40.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan