日式茶碗蒸
TM5 TM6

日式茶碗蒸

3.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 6 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
  • 800 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 烹大師鰹魚粉
  • 2 茶匙 醬油
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 100 克 豬絞肉 (volitelně)
  • 30 克 新鮮香菇 ,切片
  • 6 隻 生白蝦仁
    nebo 6 根 蟹肉棒 ,切段
  • 30 顆 冷凍青豆 (25克)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
576 kJ / 138 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
2 g
Tuk
9 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty