Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
- 800 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 烹大師鰹魚粉
- 2 茶匙 醬油
- 1 小撮 胡椒粉
- 100 克 豬絞肉 (volitelně)
- 30 克 新鮮香菇 ,切片
-
6
隻 生白蝦仁
nebo 6 根 蟹肉棒 ,切段 - 30 顆 冷凍青豆 (25克)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g