蒜香海帶絲

蒜香海帶絲

2.7 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • (川燙用)
    1000 克
  • 海帶絲 切段(約5公分)
    300 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 香油
    5 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白醋
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1 g
Kalorie 148 kJ / 35 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...