Zařízení & příslušenství
紫米飯糰
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 人份
Suroviny
-
紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜50 克
-
糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時200 克
-
水500 克
-
油½ 茶匙
-
油條 切小段2 枝
-
肉鬆60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
494.5 mg
Protein
22.2 g
Kalorie
2864 kJ /
685.2 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
30.9 g
Sacharidy
110.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃早餐囉!
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan