紫米飯糰

紫米飯糰

3.7 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 人份

Suroviny

  • 紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜
    50 克
  • 糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時
    200 克
  • 500 克
  • ½ 茶匙
  • 油條 切小段
    2 枝
  • 肉鬆
    60 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 494.5 mg
Protein 22.2 g
Kalorie 2864 kJ / 685.2 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 30.9 g
Sacharidy 110.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...