Zařízení & příslušenství
南瓜馬鈴薯鮪魚沙拉
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
水500 克
-
南瓜 去皮、去籽,切小丁(約1公分)100 克
-
馬鈴薯 去皮,切小丁(約1公分)100 克
-
罐裝鮪魚 瀝乾140 克
-
小黃瓜 切丁50 克
-
橄欖油1 大匙
-
檸檬汁1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許
-
洋蔥 切絲30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17 g
Kalorie
876 kJ /
210 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低卡新食感
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan