
Zařízení & příslušenství
Marocká polévka harira s kuřecím masem
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
10 stonků koriandru, čerstvého na kousky
-
150 gramů pórku na kousky
-
120 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
30 gramů olivového oleje plus extra na pokapání
-
2 čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 ½ - 2 čajové lžičky mletého koriandru dle chuti
-
2 čajové lžičky mleté skořice
-
2 čajové lžičky mleté kurkumy
-
2 - 3 polévkové lžíce harissa omáčky dle chuti
-
800 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
2 čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce zlatého cukru, krupice
-
500 gramů vody
-
85 gramů zelené čočky
-
4 kuřecí palička, bez kůže (cca 400 gramů), na kousky (2 cm)
-
200 gramů bílého jogurtu
-
8 plátků bílého chleba, toastového
-
10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
424 kcal /
1777 kJ
Protein
39 g
Tuk
7 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maroko
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Caponata
30min
Karibské kari
45min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min
Dušené hovězí stew
1hod. 40min
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Musaka z červené čočky
2hod. 20min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Minestrone
45min
Kokosový Dhal
20min