
Zařízení & příslušenství
Marocká polévka harira s kuřecím masem
Příprava 15min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
koriandru, čerstvého na kousky10 stonků
-
pórku na kousky150 gramů
-
řapíkatého celeru na kousky120 gramů
-
mrkve na kousky100 gramů
-
olivového oleje plus extra na pokapání30 gramů
-
kmínu, mletého2 čajové lžičky
-
mletého koriandru dle chuti1 ½ - 2 čajové lžičky
-
mleté skořice2 čajové lžičky
-
mleté kurkumy2 čajové lžičky
-
harissa omáčky dle chuti2 - 3 polévkové lžíce
-
sekaných rajčat, sterilovaných800 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
zlatého cukru, krupice1 polévková lžíce
-
vody500 gramů
-
zelené čočky85 gramů
-
kuřecí palička, bez kůže (cca 400 gramů), na kousky (2 cm)4
-
bílého jogurtu200 gramů
-
bílého chleba, toastového8 plátků
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
424 kcal /
1777 kJ
Protein
39 g
Tuk
7 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maroko
10 recept
Česká republika
Česká republika